Wedding Potpourri

Jouw Trouwcoach

Vanaf € 49,- per leverancier

Niets is zo vervelend als de oneindige zoektocht naar de juiste leveranciers. Al die websites waarop diverse leveranciers zichzelf presenteren. Hoe vind je nou de leveranciers die aansluiten bij jullie wensen? Het is zoeken naar een speld in een hooiberg! 


Ik ga voor jullie op zoek naar de juiste leveranciers voor jullie. In een online kennismakingsgesprek kom ik meer over jullie te weten. Wie zijn jullie? Wat zoeken jullie? Wat vinden jullie belangrijk? Wat is jullie budget? Naar aanleiding van dit gesprek ga ik op zoek naar de juiste leveranciers en ontvangen jullie een uitgebreid overzicht van mogelijke leveranciers uit Noord-Brabant die aansluiten bij jullie wensen en uiteraard budget. 

Hoe vind ik deze trouwleveranciers?

Als weddingplanner vind ik persoonlijk contact heel erg belangrijk. Zowel met mijn bruidsparen als met mijn collega's uit de trouwbranche. Om deze reden heb ik veel tijd gestoken in het leren kennen en ontdekken van alle trouwleveranciers en locaties uit mijn omgeving. Ik heb onderzoek gedaan, maar heb vooral veel persoonlijke gesprekken gevoerd en samengewerkt met diverse leveranciers. Zo leer je iemand nou eenmaal het beste kennen!

Wat zijn de voordelen van een leveranciers scan?

  • Geen oneindige zoektochten meer naar de juiste leveranciers 

  • Als weddingplanner heb ik al connecties met een groot netwerk aan leveranciers 

  • Je verdient de kosten voor een leveranciers scan terug in tijd en geld

Niet goed, geld terug!

Wat ontvang je voor het Jouw Trouwcoach pakket?

  • Online kennismakingsgesprek

  • Overzicht met drie leveranciers per categorie die aan jullie wensen/eisen/budget voldoen

 
 

Kirsten heeft ons ontzettend goed geholpen met onze bruiloft! Ze heeft ons heel veel werk uit handen genomen en niets was teveel moeite. Uiteindelijk hebben wij de hele dag zelf nergens aan hoeven denken en was alles tot in de puntjes verzorgd. We zouden haar aan iedereen aanbevelen.

Kirsten helpt ons echt superfijn in de voorbereidingen voor onze grote dag! Het contact is laagdrempelig en ze geeft hulp waar nodig. Dankzij haar hebben we al meerdere leveranciers weten te vinden.
Vol vertrouwen gaan we richting oktober ❤️

Pieter & Kyra

Rodney & Simone

 
cCsd_o9g.jpeg

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijven voor jullie zoektocht naar de juiste leveranciers

Aanvraag 'Jouw Trouwcoach' voor

Bedankt voor de inzending!