Wedding Potpourri

Jouw Trouwcoach

Vanaf € 49,- per leverancier

Aan de hand van een online kennismakingsgesprek ga ik aan de slag om de juiste leveranciers voor jullie te vinden. ​

Je ontvangt van mij een overzicht met drie mogelijke trouwleveranciers uit Noord-Brabant die voldoen aan jullie wensen/eisen/budget. 

Hoe vind ik deze trouwleveranciers?

Als weddingplanner vind ik persoonlijk contact heel erg belangrijk. Zowel met mijn bruidsparen als met mijn collega's uit de trouwbranche. Om deze reden heb ik veel tijd gestoken in het leren kennen en ontdekken van alle trouwleveranciers en locaties uit mijn omgeving. Ik heb onderzoek gedaan, maar heb vooral veel persoonlijke gesprekken gevoerd en samengewerkt met diverse leveranciers. Zo leer je iemand nou eenmaal het beste kennen!

Niet goed, geld terug!

Wat ontvang je voor het Jouw Trouwcoach pakket?

  • Online kennismakingsgesprek

  • Overzicht met drie leveranciers per categorie die aan jullie wensen/eisen/budget voldoen

 

Kirsten heeft ons ontzettend goed geholpen met onze bruiloft! Ze heeft ons heel veel werk uit handen genomen en niets was teveel moeite. Uiteindelijk hebben wij de hele dag zelf nergens aan hoeven denken en was alles tot in de puntjes verzorgd. We zouden haar aan iedereen aanbevelen.

Pieter & Kyra

Kirsten helpt ons echt superfijn in de voorbereidingen voor onze grote dag! Het contact is laagdrempelig en ze geeft hulp waar nodig. Dankzij haar hebben we al meerdere leveranciers weten te vinden.
Vol vertrouwen gaan we richting oktober ❤️

Rodney & Simone

 
cCsd_o9g.jpeg

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijven voor jullie zoektocht naar de juiste leveranciers

Aanvraag 'Jouw Trouwcoach' voor

Bedankt voor de inzending!