top of page
Jouw Trouwmakelaar aan het werk met styliste

Jouw Trouwmakelaar

Vanaf € 349,-

Jouw Trouwmakelaar doet waar zij het beste in is; op zoek gaan naar de juiste leveranciers. Aan de hand van het kennismakingsgesprek ga ik op zoek naar de juiste leveranciers voor jullie bruiloft.

Jouw Trouwmakelaar gaat mee met twee locatiebezoeken om ervoor te zorgen dat juiste vragen gesteld worden en uiteindelijk de perfectie locatie voor jullie wordt gevonden!

Uitbreiding van het pakket met meer locatiebezoeken is mogelijk

Wat ontvang je voor het Jouw Trouwmakelaar pakket?

  • Kennismakingsgesprek

  • Overzicht met diverse leveranciers die aan jullie wensen/eisen/budget voldoen

  • Mee naar locatiebezoeken

  • Opvragen van offertes

  • Onderhandelingen met leveranciers

  • Vraagbaak tijdens gehele zoektocht

  • Nalezen van contracten

  • Bewaken van deadlines van offertes en contracten

Uit te breiden met ceremoniemeesterschap à € 750,-

Voordelen Jouw Trouwmakelaar

Persoonlijke service

Een persoonlijke match tussen bruidspaar en trouwleverancier. Aan de hand van jullie wensen/eisen/budget gaat Jouw Trouwmakelaar op zoek naar de juiste match

Bespaar tijd, moeite en gedoe

Geen eindeloze zoektochten meer online, niet meer eeuwig doorklikken op websites voor je de juiste informatie vind, maar gewoon iemand die alles kant en klaar aanlevert.

Ervaring als locatiemanager

Door werkervaring uit het verleden als locatiemanager weet Jouw Trouwmakelaar precies wat belangrijk is voor een locatie en voor het bruidspaar om te weten

Alleen de beste leveranciers

Jouw Trouwmakelaar heeft kennis van en ervaring met diverse trouwleveranciers uit Noord-Brabant. Ook die unieke pareltjes ;)

Werkwijze

Image by Toa Heftiba

Gratis kennismakingsgesprek

Bij de eerste ontmoeting leren we elkaar eerst beter kennen. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie verhaal, wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Ook vertel ik wat meer over mezelf. Het doel van dit gesprek is kennismaken, gezellig koffie drinken en kijken of er een wederzijdse klik is.

Image by Aubrey Hicks

Zoektocht naar leveranciers

Na het kennismakingsgesprek wanneer jullie aangeven met mij te willen samenwerken, gaan we aan de slag. Ik ga op zoek naar de juiste locaties en trouwleveranciers die matchen met jullie wensen, eisen en budget. Enkel de beste leveranciers koppel ik terug aan jullie, zodat jullie een keuze kunnen maken.

Image by James Bold

Locatiebezichtigingen

Samen gaan we op bezoek bij de trouwlocaties die jullie op het oog hebben. Mijn doel is om op de achtergrond aanwezig te zijn en te zorgen dat jullie genoeg te weten komen over de locatie om een goede keuze te kunnen maken.

Concept and Design Planning

Onderhandelingen en nalezen

Ik zorg ervoor dat offertes worden opgevraagd bij de locaties en andere leveranciers en lees deze voor jullie na. Eventueel voer ik onderhandelingen uit en zorg ervoor dat de contracten goed worden nagelezen voordat jullie deze tekenen.

Wedding Embrace

Ceremoniemeesterschap

Indien gewenst ben ik ook als ceremoniemeester aanwezig op jullie bruiloft. Twee weken voorafgaand neem ik alles van jullie over, zodat jullie kunnen beginnen met genieten en je nergens meer zorgen over hoeven te maken. 
Op de dag zelf ben ik de contactpersoon voor de leveranciers, locatie en jullie gasten. Ik zorg ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt!

Kirsten heeft ons super geholpen om uit te zoeken wat bij ons past en wat binnen ons budget mogelijk is. Zij heeft orde gecreëerd in onze chaos en heeft ons daarmee geholpen om de juiste keuze te maken. Alles stond in een handig overzicht, dit hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen. Voor iedereen een aanrader!

Eric & Lieke

Kirsten heeft ons ontzettend goed geholpen met onze bruiloft! Ze heeft ons heel veel werk uit handen genomen en niets was teveel moeite. Uiteindelijk hebben wij de hele dag zelf nergens aan hoeven denken en was alles tot in de puntjes verzorgd. We zouden haar aan iedereen aanbevelen.

Pieter & Kyra

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijvend voor jullie locatiebezichtigingen met Jouw Trouwmakelaar

Aanvraag 'Jouw Trouwmakelaar' voor

Bedankt voor je aanvraag!

Jouw Trouwmakelaar
bottom of page