top of page
Weddingplanner lacht met bruidspaar

Jouw Trouwplanner

Als jullie trouwplanner neem ik de volledige organisatie van jullie bruiloft op me. Ik zorg ervoor dat geen enkel detail vergeten kan worden en dat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken.

Op de dag zelf kunnen jullie en al jullie gasten genieten van een prachtige dag. Op de achtergrond wordt ervoor gezorgd dat alles in goede banen loopt en alles en iedereen overal op tijd is!

Wat ontvang je voor het Jouw Trouwplanner pakket?

 • Kennismakingsgesprek

 • Overzicht met diverse leveranciers die aan jullie wensen/eisen/budget voldoen

 • Mee naar locatiebezichtigingen

 • Opvragen van offertes

 • Onderhandelingen met leveranciers

 • Vraagbaak tijdens het gehele proces

 • Nalezen van contracten

 • Bewaken van deadlines van offertes en contracten

 • Budgetbewaking

 • Opstellen van het draaiboek

 • Volledige planning van A tot Z

 • Aanwezig op jullie dag als ceremoniemeester

All in pakket à € 1.949,-

Wedding Table Setting

Door te kiezen voor een weddingplanner die alles van A tot Z regelt, hoeven jullie zelf nergens meer aan te denken en wordt alles voor je geregeld.

Werkwijze

Hieronder kun je terugvinden hoe ik als weddingplanner aan de slag ga en welke taken ik op me neem. Uiteraard is alles nog aan te passen naar jullie wensen en is dit enkel ter indicatie.

Jouw Trouwmakelaar aan het werk op locatie

Gratis kennismaking

Bij de eerste ontmoeting leren we elkaar eerst beter kennen. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie verhaal, wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Ook vertel ik wat meer over mezelf. Het doel van dit gesprek is kennismaken, gezellig koffie drinken en kijken of er een wederzijdse klik is.

Opstellen van een plan

Wanneer jullie na het kennismakingsgesprek aangeven met mij aan de slag te willen, gaan we direct verder met het opstellen van een plan. Samen doorlopen we de hoofdlijnen van jullie bruiloft en stellen een draaiboek op. Ook kijken we naar de volgende stappen die moeten worden ondernomen; het vinden van de juiste leveranciers.

Jouw Trouwmakelaar aan het werk
Alle leveranciers proosten samen

Zoektocht naar leveranciers

Ik ga voor jullie op zoek naar de juiste leveranciers die passen bij jullie wensen, eisen en het budget. Alleen met de beste leveranciers kom ik terug bij jullie, zodat jullie een keuze kunnen maken. Verder voer ik de onderhandelingen met leveranciers en loop de contracten na voor tekenen.

Op de dag zelf

Op jullie grote dag ben ik de gehele dag aanwezig als ceremoniemeester om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Mijn taak is om contact te houden met de leveranciers en de gasten. Jullie en al jullie gasten hoeven alleen nog maar te genieten!

Bruidspaar brengt toost uit met de benen op tafel

Wat zijn de voordelen van een weddingplanner?

Geen stress

Enkel de leukste leveranciers

Een bruiloft die echt bij jullie past

Kirsten heeft ons super geholpen om uit te zoeken wat bij ons past en wat binnen ons budget mogelijk is. Zij heeft orde gecreëerd in onze chaos en heeft ons daarmee geholpen om de juiste keuze te maken. Alles stond in een handig overzicht, dit hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen. Voor iedereen een aanrader!

Eric & Lieke

Kirsten helpt ons echt superfijn in de voorbereidingen voor onze grote dag! Het contact is laagdrempelig en ze geeft hulp waar nodig. Dankzij haar hebben we al meerdere leveranciers weten te vinden.


Vol vertrouwen gaan we richting oktober ❤️

Rodney & Simone

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijvend voor jullie bruiloft

Bedankt voor je aanvraag!

Jouw Trouwmakelaar
bottom of page