top of page

Over mij

Wie is het gezicht achter Jouw Trouwmakelaar?

Hi, ik ben Kirsten van der Winden samen met mijn verloofde en ons konijntje Dyson (yes vernoemd naar de stofzuiger) woonachtig in het prachtige Rosmalen, vlakbij 's-Hertogenbosch. Als echte Bosschenaar houd ik van de Brabantse gezelligheid en ben ik een echte levensgenieter. En dat is precies wat wij gaan doen in de aanloop naar, maar vooral ook op jullie grote dag!!

Na mijn studie International Hotelmanagement afgerond aan de NHTV ben ik direct de hospitality wereld in gegaan. Ik heb een groot hart voor horeca en gastvrijheid staat bij mij op één. Je zult daarom bij mij ook nooit een kopje koffie krijgen zonder iets lekkers erbij ;) 

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als evenementenorganisator bij een hotel en heb ik met veel plezier vele bruiloften, georganiseerd. Hier kwam ik vaak in aanraking met bruidsparen die geen idee hadden waar ze moesten beginnen of waar ze op moesten letten bij het kiezen van leveranciers. Ik vond het maar al te leuk om hen op te weg te helpen en te ondersteunen waar nodig. Dit is precies de reden waarom ik de stap heb genomen om voor mezelf als weddingplanner te beginnen.

Naast het organiseren van bruiloften houd ik me ook bezig met CrossFit. Drie keer in de week ben ik te vinden in de CrossFit box om al mijn overtollige energie eruit te gooien en mijn hoofd leeg te maken. Verder ben ik graag bezig met het ontdekken van nieuwe hobby’s zoals naaien, fotografie, en nog veel meer.

 

Zo, nu weten jullie wat meer over mij. Tijd om jullie te leren kennen!

 

Z62_8162_edited.jpg
Kirsten crossfit
WhatsApp Image 2022-09-15 at 12.56.38.jpeg
Weddingplanner maakt aantekeningen in boekje
Kirsten lacht
Trouwjurk bruid goed doen

"Niets maakt mij gelukkiger dan een bruidspaar en al hun gasten te zien genieten!"

Kirsten van der Winden - Jouw Trouwmakelaar

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page