top of page

Gastblog Trouwambtenaar Joyce

In deze blog ga ik, Joyce, jullie alles vertellen over hoe je een persoonlijke ceremonie krijgt. Lees verder voor meer ideeën en tips!

Gastblog Zangeres Maureen Martens

In deze blog vertel ik, Maureen Martens, jullie alles over livemuziek tijdens jullie dag. Wat kun je verwachten? Waar moet je voor kiezen?

Locatiebezoek Fort Sint Gertrudis

Op zondag 18 april was het weer tijd voor Open Toptrouwlocatie Route. Ditmaal bezocht ik Fort St. Gertrudis en het Cachot in Geertruidenberg

Trouwfoto’s waar je trots op bent!

Jaentien, oftewel De Energieke Trouwfotograaf, schreef een blog waarin zij verteld hoe zij als fotograaf zorgt voor enkel spontane foto's!

Creëer je eigen lente bruiloft!

Vanaf 21 maart begint de lente alweer. Maak van jouw bruiloft een echte lente bruiloft met behulp van de tips uit deze blog!

Hoe kies je de juiste trouwfotograaf?

Wanneer je gaat zoeken op internet kom je veel trouwfotografen tegen met ieder een eigen stijl en werkwijze. Trouwfotograaf Vincent vertelt!

Tips voor het uitzoeken van je trouwjurk

Volgens mij heeft iedereen hier als klein meisje al over gedroomd. Hoe zal ik er later uit zien in mijn trouwjurk? Als een prinses? Of...

Een photobooth op je bruiloft

Tegenwoordig wenst iedereen een photobooth op zijn bruiloft. Ze zorgen voor leuke en grappige herinneringen! Lees er hier alles over!

Oude & nieuwe bruilofttradities

Door de jaren heen is er het een en ander veranderd in de tradities bij bruiloften. In deze blog vertel ik je meer over alle tradities.

Blog: Blog2
bottom of page