top of page

Samenwerkingen

Malou - Dames van de Styling

"Twee handen op één buik" dat kun je wel zeggen. Ongeveer rond dezelfde tijd zijn wij beiden begonnen met ons eigen bedrijf. Waar het begon met een kennismaking en een styled shoot samen, hebben we inmiddels al meerdere bruiloften samen mogen doen. Zij als styliste, ik als ceremoniemeester. 

Ik hoor je denken "Wat heb ik daar nou weer aan?" Doordat wij elkaar zo goed kennen, weten we heel goed wat we aan elkaar hebben. Zo heb je direct niet één, maar twee stylistes en ceremoniemeesters op jouw bruiloft. Wanneer ik even ergens anders bezig ben, neemt Malou voor mij waar. Moet er veel gebeuren qua styling en is er weinig tijd? Dan spring ik gewoon eventjes bij! 

Benieuwd naar wat Dames van de Styling nog meer voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op haar website!

Jouw Trouwmakelaar samen met Dames van de Styling styliste Malou

Openingsdans - Styledancing Rosmalen

Willen jullie een een traditionele of juist een op maat gemaakte openingsdans op jullie bruiloft? Styledancing Rosmalen helpt je met het maken en aanleren van een dans die bij jullie past.  Nicole neemt echt de tijd om jullie de dans aan te leren, maar zorgt ook voor beeldmateriaal zodat jullie thuis nog met zijn tweeën kunnen oefenen. 

Style no-white png.png
bottom of page