top of page
  • Anne Koot

Een photobooth op je bruiloft

Tegenwoordig wenst iedereen een photobooth op zijn bruiloft. Ze zorgen voor leuke en grappige herinneringen waar je nog jaren naar kunt terugkijken. Anne Koot van Fotosnap deelt hier hun ervaringen met photobooths op bruiloften.


De afgelopen jaren blijkt dat een photobooth onverminderd populair is tijdens bruiloften, en weet je waarom? Ze brengen lol én een blijvende herinnering voor jullie en jullie gasten. En één ding staat vast, de foto’s worden in de loop van de avond leuker en leuker (of moeten we zeggen hilarischer en gênanter?).

Overdag heeft jullie fotograaf de gasten vast gelegd op hun mooiste momenten. En als het feest ’s avonds losbarst, is de fotograaf vaak weer vertrokken. Maar.. dan komen jullie gasten los op de dansvloer én voor de photobooth. Dat levert gegarandeerd spontane en unieke foto’s op!Dé gangmaker

Wie is de gangmaker tijdens jullie feest? Op de feestavond zijn veel van jullie dierbare natuurlijk aanwezig. Familie van jullie beide kanten, vrienden, collega’s, buren en ga zo maar door. De DJ draait goeie muziek, check. Iedereen heeft een drankje, check. Én toch is het heel normaal dat even duurt voordat iedereen op de dansvloer te vinden is (maak je geen zorgen, het feest komt echt wel op gang). Veel gasten vinden het op zo’n moment fijn om geëntertaind te worden en daar kan de phototbooth goed voor zorgen! Julie slaan direct twee vliegen in een klap, mensen komen los en het ijs is gebroken, omdat mensen elkaar leren kennen. Wie weet danst je tante straks wel de wals met je buurman, dat wordt lachen!


Persoonlijk en uniek gastenboek

Iedere fotostrip wordt twee keer geprint, één voor de gasten en één voor jullie. Vraag jullie gasten om een fotostrip achter te laten met een persoonlijke boodschap en jullie hebben gegarandeerd een persoonlijk en uniek gastenboek aan het einde van de avond.

Persoonlijk fotostrip

Bij Fotosnap wordt de fotostrip persoonlijk voor jullie ontworpen en past dus helemaal bij de stijl van jullie bruiloft. Jullie zullen contact hebben met ontwerpster Anne en samen zorgen jullie er voor dat alle puntjes op de i staan. Op basis van jullie uitnodiging kan Anne direct aan de slag, daarom vragen wij deze altijd bij jullie op. Jullie trouwen maar één keer (toch? 😉), dus wij zorgen er voor dat het fotoframe helemaal naar jullie wens is.Pssst… kunnen jullie een geheim bewaren?

Wat gebeurt er eigenlijk met de fotostrips die níet in het gastenboek belanden? Of de fotostrips die na het printen ver weg worden gestopt en nooit meer gezien worden? Wat jullie gasten niet weten… jullie krijgen alle (ja ALLE) foto’s digitaal toegezonden! Dat belooft gegarandeerd een avondje lachen en nagenieten.

Geen omkijken naar!

Bij Fotosnap wordt het leveren, plaatsen, aansluiten en ophalen uit handen genomen! Van het contact met de locatie tot het ophalen de volgende dag (of aan het einde van het feest). Er wordt een week van tevoren contact opgenomen met de locatie om de lever- en ophaaltijden te bespreken. Als de locatie weet waar de photobooth geplaatst moeten worden, zorgen wij dat de photobooth ruim op tijd gereed staat, wel zo makkelijk!9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page