top of page
Thamar Esveld Fotografie-Huize Bergen-fo

Hulpmiddelen voor jullie bruiloft. Helemaal gratis!

Als weddingplanner vind ik het belangrijk om bruidsparen te helpen in de voorbereidingen naar hun grote dag. Om jullie alvast op weg te helpen, bied ik enkele hulpmiddelen nu gratis aan. Speciaal voor jullie!

Schermafbeelding 2021-04-16 om 15.32.35.

Whitepaper met vragen voor trouwlocaties

De zoektocht naar de perfecte trouwlocatie kan soms lang en eindeloos zijn. Als je dan uiteindelijk enkele locaties hebt gekozen waar jullie langsgaan, wil je niet weer eindeloos veel tijd steken in de voorbereidingen. 

In deze whitepaper vind je alle vragen die je moet stellen tijdens zo'n locatiebezoek.

Schermafbeelding 2021-05-04 om 16.13.03.

Budgetplanner

Gedurende het hele proces naar jullie bruiloft toe is het van belang om je budget in de gaten te houden. 

Met deze budgetplanner kun je vooraf aangeven wat je wilt uitgeven en zelf kiezen hoe je dit wilt spreiden over alle benodigdheden. 

Daarnaast kun je ook bijhouden wat je er daadwerkelijk aan kwijt bent! 

Jouw Trouwmakelaar

Over Jouw Trouwmakelaar

Hi, ik ben Kirsten, het gezicht achter Jouw Trouwmakelaar. Als Jouw Trouwmakelaar help ik bruidsparen bij het organiseren van hun droombruiloft en het vinden van de juiste leveranciers aan de hand van een persoonlijke match tussen bruidspaar en leverancier. 


Door mij alleen op de provincie Noord-Brabant te focussen, weet ik precies wat iedere leverancier te bieden heeft, maar ook de persoonlijkheid die erachter zit. Dit zorgt ervoor dat de bruidsparen gelijk tijdens het eerste gesprek kennismaken met de juiste leveranciers die bij hen passen. 


Tevens heb ik zelf ook jarenlang in de evenementenindustrie gewerkt en weet hierdoor als geen ander wat er allemaal bij het organiseren van een bruiloft komt kijken. Mijn doel is om met mijn kennis en ervaring andere bruidsparen verder te helpen die wel een extra handje kunnen gebruiken. 


Dat extra handje kan net het verschil maken tussen veel stress voorafgaand je bruiloft of helemaal zen zijn.


Waar kies jij voor? 

bottom of page